Academie

Techniektrainingen van de Holland Soccerways Academie

Techniektraining

Onze techniektrainingen leggen de basis onder de ontwikkeling van de spelers. Wij vergroten hun balvaardigheid en leggen meteen de relatie met de team taak en teamfunctie waarbinnen de voetbaltechnische handelingen moeten plaatsvinden. De trainingen zijn gericht op het verhogen van de van de handelingssnelheid van spelers en speelsters en daardoor op het bevorderen van de optimale doorstroming van pupillen naar junioren en naar senioren. Onze trainingen zijn maatwerk omdat ze speler specifiek zijn. Dat wil zeggen dat de trainingen worden afgestemd op het niveau van de spelers. Te allen tijde staat de ontwikkeling van de speler / speelster voorop. De misse van Holland Soccerways is immers, het bevorderen van de (voetbal)ontwikkeling van het kind. Onze trainers zijn allen ervaren trainers / trainsters met een KNVB opleiding en werkzaam in het jeugdvoetbal.

Voor allen geldt “het beter maken van de spelers en speelsters”!

Trainingsdagen

Wij streven ernaar onze trainingen aan te bieden naast de clubtrainingen. Dus op tijden dat de zij vrij van school zijn en niet bij de club dienen te zijn. Momenteel hebben wij opties bij accommodaties op  woensdagmiddag  en zondagochtend. De tijden van de trainingen zijn afhankelijk van de leeftijd van de speler / speelster.

Kosten

Om deel te nemen aan onze academie opleidingen moet u het inschrijfformulier (link INSCHRIJVEN) geheel invullen en verzenden. U betaald 325,00 euro voor 20 trainingen ! In dit eerste pakket ontvangt de speler / speelster; *tenue, *trainingspak, *bal. Voor iedere vervolgopleiding van 10 trainingen betaalt u 125,00 euro.

Betaling

Na inschrijving dient het volledige bedrag (325,00 euro)  binnen 14 dagen gestort te zijn op,

Rekening nummer : 59.07.46.863 t.n.v.  A.Konings  o.v.v. ACADEMIE

Wij wensen alle spelers en speelsters heel veel succes en plezier op de

Holland Soccerways Academie Holland Soccerways …als het om voetbal gaat!

Heeft u behoefte aan meer informatie, mail of bel ons gerust of neem een kijkje in onze brochure op onze website.

     Logo VTB

/
JoomSpirit