Zeer geslaagde pupillen circuittraining bij DVOV

De zon scheen volop, 19 spelers waren op tijd, ouders gewapend met zonnebrand en fototoestellen gaven acte de presence.

Alle voorwaarden waren ons goed gestemd voor een mooie activiteit. Trainers Arjen Veenstra en Jef Vels, hadden de oefeningen al goed voorbereid op het veld klaargezet op het hoofdveld. Een kleine beamer presentaie van Jef, enkele afspraken werden gemaakt met de spelers maar ook met ouders en het spel kon beginnen.

https://www.dvov.nl/Data/Dvov/Modules/TekstPagina/Front/images/_specifiek/N_487/dvov2a.jpg

Een pittige bal warming-up, een uitleg van de oefeningen, waarbij uiteraard het “handelen met de bal" en "baas over de bal” centraal stond, werd afgewerkt in een roulatiesysteem. Vier groepen, die na een 40 minuten genoten van de heerlijke ranja tijdens de pauze.

Na de pauze, werd het circuit in gang gezet, zonder begeleiding bij de wedstrijdvormen, doelstelling KNVB Pupillenvoetbal nieuwe stijl, “laat ze het zelf regelen”, was de inzet hoog en het enthousiasme geweldig. Na nog eens 40 minuten, was de pijp letterlijk leeg.

https://www.dvov.nl/Data/Dvov/Modules/TekstPagina/Front/images/_specifiek/N_487/dvov1_1.jpg

Binnengekomen in de kantine, was een tafel al volledig ingericht voor een heerlijk hot dog! Maar eerst nog de uitreiking van de diploma’s. Verrast en trots namen de deelnemers het verdiende diploma in ontvangst.

https://www.dvov.nl/Data/Dvov/Modules/TekstPagina/Front/images/_specifiek/N_487/dvov1c.png

Tot slot heerlijk smullen van de hot dogs, en toen was het afscheid nemen.

/
JoomSpirit